De Jan Van Eyck Academie in Maastricht organiseert een vierdaags festival voor liefhebbers van Food, Art en Film. Slow Food Limburg werkt hier aan mee en nodigt haar leden op 5, 6, 7 en 8 september 2018 van harte uit voor workshops, debatten, films en diners. Heerlijke ontmoetingen tussen kunstenaars, chefs, designers, food-ondernemers en lekkerbekken.

Programma
De tuin van de Van Eyck wordt tijdens het Food Art Film Festival getransformeerd tot een openluchtbioscoop en biologisch restaurant gerund door kunstenaars, met ruimte voor debat over de toekomst van voedsel, workshops en Artist Talks. Thema’s en vragen die daarbij aan bod komen variëren van vee versus wilde dieren, zintuigelijke obsessies, de vraag of ‘Natuurlijk’ nog bestaat, tot de afhankelijkheid van de mens van het niet-menselijke. Bekijk het programma en wacht niet te lang met inschrijving. Het aantal plaatsen is beperkt.

Kosten
Het ticket voor een middagprogramma met workshop / debat kost €10,-. Het ticket voor een avondprogramma kost €35,- en omvat de Artist Talk, een driegangendiner en het filmprogramma. Iedere avond is er ook een intermezzo / verrassing. Van 18.00 – 22.00 uur word je compleet verzorgd! Een dagticket voor het hele programma kost €40,-.

Slow Food leden kunnen zich inschrijven met een korting van €10,- op het middag- , avond- of op het hele dagprogramma. Stuur ons voordat je je hieronder inschrijft een mailtje om de kortingscode te ontvangen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!