Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagexcursie DakAkker Rotterdam en Urban Farming Den Haag

06, 30 - 07, 01

We gaan tijdens deze dagexcursie naar onze buren in Rotterdam en bezoeken de Dakakker, een moestuin bovenop het Schieblockgebouw aan het Hofplein (http://www.luchtsingel.org/locaties/dakakker/) de grootste dakboerderij van Europa. Daar krijgen we uitleg over het ontstaan en ontwikkeling van de boerderij en genieten we tevens van een lekkere lunch voordat we doorgaan naar het volgende onderdeel: de Urban Farm in Den Haag (https://urbanfarmers.nl/?SID=8qqn2ophgj7s90d6huetdsc2q7). Ook op een dak, ditmaal van het oude Philipsgebouw in de Televisiestraat. Hier zijn kassen gecombineerd met een viskwekerij eronder, op de 13e verdieping. We krijgen een rondleiding door allebei. En: geen inkopen doen die dag want er is gelegenheid om producten te kopen!

Vervoer: we gaan zoveel mogelijk met eigen vervoer. Deelnemers met auto’s wordt verzocht dit aan te geven om anderen mee te kunnen nemen. We hopen op een groep van maximaal 20 mensen.

Zin om mee te gaan? Graag een e-mailtje naar slowfooddenhaag@gmail.com. Kosten voor deze excusie bedragen 40 euro, voor toegang tot beide stadsboerderijen en de lunch in Rotterdam. Graag overmaken aan NL54INGB0004830521 t.n.v. Slow Food Den Haag.

Gegevens

Begin:
06, 30
Einde:
07, 01
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food Den Haag de Perelaar
E-mail
slowfooddenhaag@gmail.com

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!