fbpx

Beste Slow Foodies en Genieters van puur en lekker eten!

Even terugblikken en nagenieten…Tussen de wijn- en aspergevelden beleefden we afgelopen zondag een lekkere maar ook interessante middag op het domein van De Santspuy in Etten-Leur.  Wat een inspirerend verhaal van boer Gilbert Sweep. Onder andere over wat het vandaag de dag inhoudt om boer te zijn, met respect voor bodem, dier en de natuurlijke omgeving. Met het realisme van op een zo natuurlijk mogelijke wijze boeren en tegelijkertijd ook het steunen van de eigen boeren familie en haar klanten. Wijn- en asperge boerderij de Santspuy in Etten-Leur is een topper om te bezoeken!

En natuurlijk ook Chef Ralph Geerts en RAVANELLO team: Ontzettend bedankt voor een uitgebreid aspergemenu in de overtreffende trap; Wat een heerlijke smaken en geraffineerde combinaties die de asperge recht doen. We hebben genoten van jullie vakmanschap!

En last but not least: Alle deelnemers, groot en klein, fantastisch dat jullie erbij waren! Het was heerlijk!