Wij, Heike en Sepp, zijn al jaren lid van Slow Food.

We hadden kaartjes voor een concert in Amsterdam en ik zat te denken over lekker eten in een grote stad, waar ik daar niets vanaf wist. Ik bedacht dat het misschien een optie zou zijn om contact op te nemen met Slow Food Amsterdam. En inderdaad, al snel kreeg ik veel informatie van Dorothea. Hoe geweldig is dat!! Eén mailtje naar een persoon van een andere Slow Food Community, en je voelt je welkom.

Enkele dagen later werden we uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Slow Food Amsterdam.    Wat een geweldige avond! We arriveerden op de prachtige locatie: Flavours of Amsterdam, en een zachtie, warme kaasgeur kwam onze neus binnen. Kleine deegballetjes met kaas (officieel: kaassoesjes oftewel: gougères, red.) waren het voorgerecht van heel veel lekkers dat ‘s avonds voorbij kwam. Lekkere salami’s, erwtendip op brood, oesterzwammen gebakken in bloemdeeg, erwtensoep met groenten en worst, hummus met groentesticks… Hmmm!

 

 

Goede wijn, goede mensen, goed eten, goed leven!

 

Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring.

Heike en Sepp uit Beieren, Duitsland

 

Bijdrage: Heike Bergbauer-Bösl

                      

 

 

 

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!