fbpx

GRACHTENGORDEL

Slow Food Amsterdam Grachtengordel haakt in op de wereldwijde interactie van de Slow Food beweging en daaraan gerelateerde internationale gremia, alsook in de geest daaraan verwante organisaties. Ons doel is de achterliggende visie van onze beweging in brede zin onder de aandacht te brengen van degenen die direct of indirect strategisch invloed op het verwerkelijken daarvan kunnen hebben. Slow Food Amsterdam Grachtengordel wil daarin de discours stimuleren en optreden als een platform dat verbindingen teweeg brengt.

Hiertoe organiseert onze community per jaar enige thema-bijeenkomsten, de Slow Food Tafel, en nodigt hiervoor aansprekende sprekers uit. De Slow Food Tafel vindt veelal plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam. Bovendien steunt onze community activiteiten zoals Slow Food Bijenbehoud, stimuleert zij relaties met gremia, zoals CittaSlow, ICOM en ICOMOS, en legt zij verbanden met voedsel en voedselproductie in relatie tot de geschiedenis, eetcultuur en muziek (Museum Geelvinck).

GEBIED

Formeel is het geografische gebied Amsterdam Grachtengordel, maar is niet daartoe beperkt. Slow Food Amsterdam Grachtengordel staat vanaf de oprichting open voor iedereen die geïnteresseerd is in onze internationaal georiënteerde visie, ongeacht zijn woonplaats in Nederland of daarbuiten.

CONTACT

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

AGENDA

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

BESTUUR

SLOW FOOD

Jurn Buisman

Jurn Buisman

Community leider

Paul Vernooijs

Paul Vernooijs

Vice-voorzitter

Mischa Bitter

Mischa Bitter

Secretaris

Alan van Caubergh

Alan van Caubergh

Penningmeester

Dunya Verwey

Dunya Verwey

Public relations

Bas van Rossum

Bas van Rossum

Voorzitter tafelcommissie Slow Food Tafel