Kom ons op 16 december ontmoeten tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Je kunt ook bij ons proeven van lekkernijen die ter plekke worden bereid met ingrediënten van Slow Food producenten die ook op de markt staan.

Tijdens de Kraaybeekerhof kerstmarkt 2017 op het horecaplein, inspireert het restaurant met de verkoop van allerlei lekkers (hartig en zoet). Eén van de koks bakt oliebollen volgens een eenvoudige receptuur. Geen onzin ingrediënten dus, en gebakken in high oleïc zonnebloemolie. De oliebollen zijn te koop tijdens de kerstmarkt. En om verzekerd te zijn van oliebollen op oudejaarsdag, kan er alvast besteld worden voor 30 of 31 december (zelf afhalen). De Kraaybeekerhof kerstmarkt start om 14.00 uur. De hele middag is er (koor)muziek. Rond 16.00 uur start de verkoop van huisgemaakte stamppot. De kerstmarkt eindigt om 19.00 uur.

Kortom, je vindt op de markt een grote diversiteit aan producten, eten en drinken. Struin lekker over het landgoed onder het genot van een warme drank, warm je bij het vuur en laat je entertainen met verhalen en muziek. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. De toegang is gratis.

Een gezellige opmaat naar de kerstdagen, en raak geïnspireerd over hoe een kerst ook duurzaam gevierd kan worden!

Praktisch:
Zaterdag 16 december van 14.00 – 19.00 uur
Locatie: Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25-25a, 3971 PA  Driebergen